Kalender

25. + 26. nov. og 2. + 3. dec. Julemarked i Sorø

Julemarkedet bliver til i tæt samarbejde med Sorø Handel og Service, der har julemarked på Sorø Torv samtidig. Mellem de to julemarkeder kan gæsterne blive transporteret i gadens juletog.
I gården sælges der juletræer og varme pølser fra den gamle pølsevogn.En flok hvide landænder skal tiltrække børnenes opmærksomhed og duften af brændte mandler skal strømme helt ud i Storgade. Indenfor skal boder med forskelligt kunsthåndværk og andre lokale varer fylde lokalerne og i krostuen skal serveres gløgg, saft og æbleskiver.
I boderne vil der bl.a. blive solgt: Urtesalt og rosensukker, hjertebamser, lækkert uldstrik, nostalgisk julepynt, engle lavet af grøntsager, honning, unikasmykker, redesigntasker, chokolade samt glas og keramik. På programmet vil der også være kor med julesange, lirekassemand og workshops med juledekorationer og binding af julebukke.
Der vil være plads til to medlemmer pr. dag, og det vil blive efter først-til-mølle princippet. Et eller to bestyrelsesmedlemmer vil også være til stede og sælger egen honning samt Midtsjælland Biavlerforenings honning.
Hvis du gerne vil deltage, bedes du venligst skrive til helle.justesen@hotmail.dk senest den 10. november 2022 med angivelse af hvilken dag du kan, kort beskrivelse af hvad du sælger samt dine kontaktoplysninger.

10. december 2022 Oxalsyre

Da de fleste af os hobbybiavlere kun skal bruge en ganske lille portion opblandet Oxalsyre til behandling af vores bier, tilbyder vi, at du kvit og frit kan komme i Foreningshuset på Bjernedevej 27, Bjernede, 4180 Sorø  lørdag den 10. december kl. 10-12 og hente opblandet oxalsyre og 50 ml engangssprøjte til brug i dine bier (op til 20 stader – jer der har flere, må selv klare detJ), men alle er velkomne til at komme og få en bi-snak og et glas gløgg og Peters hjemmebagte æbleskiver.

Det eneste, det kræver, er, at du selv medbringer forsvarlig syrefast emballage med låg til at have oxalsyrebehandlingen med hjem i, og at du skriver til Eskild, hvor meget du skal bruge. Send en mail til eskild.urhoj@gmail.com senest onsdag den 7. december.

2. februar 2023 Generalforsamling

6. marts 2033 Begynderkursus starter

26. marts 2023 Arbejdsdag i skolebigården